Köp hårfön på nätet

Mina föräldrar har alltid varit lite ”traditionella” av sig, dom håller fast vid det gamla och ”så har det alltid varit”. Att försöka få dom att ta ett kliv in i den digitala världen som rullar på snabbare än dom hinner lära sig att hantera sin nya mobil, är som ni kan räkna ut inte det lättaste precis. Jag har haft många timmars instruktioner för dom på mobilen under några år men häromdagen gjorde dom mig riktigt förvånade. Min dotter hade önskat sig en hårfön i present och min mamma sms:ade mig ”Köp hårfön på nätet!”, det var ungefär allt som stod. Då hade hon varit i affären och jämfört priser på samma hårfön och sedan hittat en billigare på nätet men hon visste inte hur hon skulle göra för att beställa den.

Billigare hårfön på nätet

Jag gjorde några sökningar på Google bara för att komma fram till att min mamma hade helt rätt, den var ganska mycket billigare på ”nätet” som hon uttrycker sig jämt. Men inte på alla sajter så min mamma måste ha lagt ner en stund på att söka efter den där hårfönen för att sedan hitta den billigaste sajten att handla den på. Eller rättare sagt, som jag fick köpa den på eftersom morsan inte visste hur hon skulle göra.

Hårfön i present

I helgen som var så hade vi kalas för min dotter och hon blev jätteglad för den efterlängtade hårfönen som hon så gärna ville ha. En stolt mormor talade minsann om för henne att ”hon hade letat fram den på nätet”. Men hon sade aldrig att det var jag som hade beställt den, det hade hon nog tyckt vart pinsamt, och jag tyckte att hon kunde få äga den stunden ett tag i alla fall. Det innebär ju att jag också kan börja önska mig saker jag hittar på nätet *fniss*.