Billig parfym lika bra som dyr

Att lukta gott är något som alla vill göra. Framförallt om man ska på dejt med någon man är kär i, eller ska på intervju inför drömjobbet. Att lukta svett eller annat äckligt anses som negativt och ses ner på av flera olika kulturer världen över.

Detta nerseendet gör att många köper dyra parfymer och sprutar på dem som om det vore vanligt vatten på en het sommardag. Det gör att innehållet i flaskorna fort tar slut, och då måste det köpas mer dyr parfym.

Istället för att köpa dyr parfym bör alla köpa billig parfym som är lika bra och väldoftande som en dyr variant.  En billig parfym är heller inte sämre för att den inte bär ett välkänt namn eller marknadsförs av en välkänd person. Det är bara människors uppfattning om att dyrare parfymer med välkända namn och som marknadsförs av kändisar är värt pengarna, och att personer som använder dem erhåller någon form av prestige. Att se ner på folk som endast äger och använder billiga parfymer är bara dumt och otroligt barnsligt. Så länge någon använder sig av en väldoftande parfym så borde folk vara nöjda. Givetvis ska man inte överdriva med parfym även om den är billig, men tillräckligt är helt okej.