Bättre hudvård med Nimue

Att lida av dålig hy är aldrig roligt, speciellt om det är dålig hy i ansiktet. Ansiktet är svårt att dölja och går det är därför extra jobbigt att visa sig ute. Framförallt ifall man är skolungdom eller ska på träff med sin stora kärlek. Det är inte så lätt att själv bidra till bättre hudvård utan ibland kan man behöva ta hjälp. Men det man kan göra för att lindra besvären och även få bort dem är att köpa Nimue produkter, som man sedan använder på de delar av huden som är problematiska.

Nimue, som först lanserades 1994, är från början produkter som togs fram i sjukvårdssyfte. Framförallt är det i preoperativa och postoperativa sammanhang som produkterna har använts.

Det som gör Nimue verkningsfull är alla de farmaceutiska ämnen, antioxidanter, peptider och phytoceutikala som har blandats på ett optimalt sätt, så att koncentrationen i produkterna är så bra som möjlig. Själva blandningen har störst effekt under huden, där den gör så att huden både ser och mår bättre. Det finns en rad olika produkter för gemene hudproblem. Bland annat finns det produkter för:

Problemhud
Interaktiv hud
Hyperpigmenterad hud
Miljöpåverkad hud

alla dessa olika sorters hudtyper går att behandla via olika behandlingsgrundstenar, där Nimue är den centrala produkten som används. Behandlingsgrundstenarna är:

Antioxidering
Föryngring
Solskydd
Återställande

Vilken behandling man väljer beror på vad det är man vill ha hjälp med. Om man går och gör en skönhetsbehandling på en salong brukar de ha upp till 3 olika sorter Nimue behandlingar.

Den största skillnaden mellan de tre behandlingarna är längden tid som de tar. Normalt brukar det vara 30 minuter, 60 minuter och 75 minuter som de olika behandlingarna är. I varje behandling ingår enzympeeling med hjälp av ånga, samt ansiktsmassage. I de som tar längre tid ingår också formning av ögonbryn, brynplockning, portömning, samt en ansiktsmask som får sitta på under hela medan armar och fötter blir masserade.

Vare sig man väljer självbehandling eller går till en specialist, är Nimue helt rätt för huden i ansiktet.